Inlocuire sticla la iPhone XR

Cu totii de ferim de reparatii, in sensul ca incercam pe cat posibil sa avem grija de telefoane pentru a nu fi necesara o interventie la un service gsm, pentru ca economisi niste bani. Doar ca uneori este inevitabil, poate ca nici nu este vina noastra pentru ca telefonul s-a stricat, dar ceea ce este sigur, este ca telefonul va avea nevoie de o reparatie. Dar, telefoanele Android si cele IOS nu trebuiesc duse la acelasi service gsm, fiecare are nevoie de o tratatie diferita, fiind telefoane diferite. Daca nu sti care este locul potrivit unde sa se repare telefonul tau, ramai cu ochii pe randurile de mai jos pentru a afla. 

Daca ai un IOS, ar trebui sa ai in vedere deja faptul ca ele sunt mai pretentioase, mai fragile si mai sensibile, ceea ce inseamna ca in timpul reparatiei au nevoie de o atentie sporita. De aceea, este recomandat sa iti duci iPhone-ul la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, nu la un service gsm universal. Chiar daca si cei de acolo s-ar descurca, poate ca reparatia ar dura mai mult, poate ca nu au instrumentele sau piesele necesare. Dar, cei de la service-urile specializate in reparatii de iPhone sunt experti, ceea ce inseamna ca telefonul tau va primi atentia si grija necesara. Deci, daca ai nevoie de o inlocuire sticla iPhone XR, de exemplu, este recomandat sa apelezi la un service specializat in reparatii de iPhone.

In schimb, daca ai un Android, lucrurile sunt mult mai simple aici, pentru ca aceste telefoane nu sunt atat de sensibile, fragile si pretentioase, deci vei putea duce un astfel de telefon la un service gsm universal. 

Mai exista o metoda de reparatie, care te va ajuta sa economisesti niste bani, dar se aplica doar in cazul persoanelor care se pricep la reparatii, care au tot ce este necesar pentru reparatii chiar la ei acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa, dar doar cu conditia de mai sus. In caz contrar, este posibil sa atingi o piesa care este mai sensibila si daca ea nu trebuia atinsa, este posibil ca si aceasta sa se fi stricat. In acest caz, tot la un service gsm va trebui sa apelezi, doar ca in loc de o reparatie, va trebui sa platesti 2, adica dublu. Iar aceasta situatie ar fi putut fi evitata daca ai fi mers de prima oara la service.

Prin urmare, daca ai un iPhone, cel mai bine este sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, dar daca ai un telefon Android, poti sa mergi la un service universal. Dar, indiferent de ce telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai tot ce este necesar pentru reparatie, pentru ca in speranta de a economisi, este posibil ca in final sa platesti dublu.