Amazon Echo Studio- review

Cand s-a lansat Amazon Echo Studio, compania a precizat faptul ca este un difuzor care are cea mai buna calitate a sunetului, difuzorul are performante foarte bune, iar toate acestea se gasesc la un pret accesibil, ceea ce nu se prea intalneste la alte modele. Amazon Echo Studio costa 190 de lire sterline si ofera tot ceea ce ai nevoie de la un difuzor inteligent si rivalizeaza cu alte difuzoare inteligente, precum HomePod, dar care este mult mai scump. Pentru a afla mai multe detalii despre Amazon Echo Studio, te invit sa citesti descrierea urmatoare.

Poate ca la prima vedere ti se va parea ca Amazon Echo Studio seamana putin cu HomePod pentru ca are un design cilindric, iar dimensiunile sale sunt destul de asemanatoare. Dar, Amazon nu ii ofera dispozitivului sau un design din materiale atat de scumpe. In partea de sus a difuzorului se gaseste inelul de lumina specific acestor dispozitive de la Amazon. De aici se poate regla volumul, se poate porni sau opri microfonul si aici se regasesc si comenzile Alexa. Pentru ca are un driver de performanta audio, este indicat sa il pozitionezi intr-un loc unde nu se afla nimic deasupra sa, pentru a oferi o calitate buna a sunetului. In partea de jos mai exista un driver pentru bas.

Pe langa aceste 2 drivere, difuzorul mai are inca 3 drivere. Si aceste drivere dupa cum sunt ele amplasate te trimite cu gandul la HomePod. Puterea difuzorului este de 50 W. Acum, difuzorul poate sa redarea si fisiere audio cu o rezolutie mult mai inalta.

Din aplicatia Alexa se poate controla difuzorul, el poate fi folosit si pe post de home-cinema, din aplicatie se poate conecta cu alte dispozitive pentru a crea un sunet stereo. Dispozitivul vine si cu un hub Zigbee, ceea ce inseamna ca se poate conecta cu usurinta si la alte dispozitive din casa. 

Amazon Echo Studio are functia de imbunatatire spatiala stereo si ar fi de preferat ca aceasta functie sa ramana activata din aplicatie, pentru ca va oferi o calitate mai buna a sunetului. Sunetul este detaliat, iar basul este destul de puternic. Din pacate, basul sau nu se poate compara cu cel de la HomePod, dar sa nu uitam ca acela este mai scump. Cu toate acestea, nivelul de detalii care este foarte bun si dinamismul sunt mai presus decat un bas putin mai puternic.

Acestea fiind spuse, Amazon Echo Studio este un difuzor inteligent bun, este mai ieftin decat alte modele, poate sa reproduca fisiere audio 3D, calitatea sunetului este foarte buna pentru acest pret. Deci, daca ai nevoie de un difuzor inteligent la un pret mai accesibil, Amazon Echo Studio este o alegere potrivita.