Cele mai bune casti peste ureche pentru 2021

Daca preferi o pereche de casti care sa aiba o calitatea foarte buna a sunetului, de obicei cele peste urechi sunt alegerile ideale. Perechile de casti care sunt mai bune sunt mai scumpe, dar sunt si unele modele care sunt mai accesibile. Daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti peste urechi, mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune modele pentru anul 2021, asa ca, ramai cu ochii pe ce va urma. 

Beyerdynamic DT 1990 Pro costa 599 de dolari sunt casti deschise, ceea ce inseamna ca se pot utiliza pentru ascultari serioase, pentru studio sau pentru acasa. Sunetul este foarte bun, este larg. Castile sunt confortabile si au o constructie robusta. 

Sony WH-1000XM4 costa 348 de dolari, au o calitatea a sunetului impresionanta, este bine echilibrat, iar basul este puternic si profund. Are o serie de functii, precum asocierea multipunct, redarea sau oprirea automata cu un senzor, detectarea conversatiei, doar ca nu sunt rezistente la apa.

Sennheiser HD 800 costa 1.392 de dolari, este un pret foarte mare pentru o pereche de casti, dar este una dintre cele mai bune. Au un sunet excelente, hardware-ul lor este foarte bun, calitatea sunetului este impecabila, sunetul fiind bine echilibrat. Dar aceste casti nu sunt dedicate pentru un simplu ascultator, pentru ca necesita si alte echipamente.

Audeze LCD-1 costa 399 de dolari, au un sunet foarte bun, doar ca are si scurgeri de sunet din cauza designului sau. Cu toate acestea, calitatea sunetului este foarte buna, este captivant, basul este puternic.

Bowers & Wilkins PX7 costa 331 de dolari si sunt wireless, au un sunet foarte bun, au si functia de anulare a zgomotului care este mai buna decat la modelul anterior. Au functia aptX Adaptive, astfel ca sunt foarte stabile, au si streaming aptX HD.

Sennheiser HD 560S costa 99 de dolari sunt potrivite daca vrei sa analizezi in detaliu melodiile sau sa le compari intre ele. Dar sunt ideale si daca vrei sa asculti muzica in timpul liber sau pentru relaxare sau distractie. Sunetul este foarte detaliat, se distinge cu usurinta instrumentul, tehnica vocala si multe altele.

Philips PH805 costa 99 de dolari sunt casti wireless si au Bluetooth 5.0, ceea ce inseamna ca pot reda fisiere audio de inalta rezolutie. Durata de viata a bateriei este de pana la 30 de ore la o singura incarcare. Castile au si functia de anulare a zgomotului care este foarte eficienta.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti care sa aiba o calitate foarte buna a sunetului, cele de tipul peste urechi sunt renumite pentru a calitate buna a sunetului, iar acestea sunt unele dintre cele mai bune pentru acest an, doar ca unele sunt foarte scumpe.