Fitbit Inspire 2- review

Daca vrei sa iti cumperi un tracker de fitness, unele dintre cele mai bune sunt cele de la Fitbit. Noul model al companiei, Fitbit Inspire 2 este foarte bun si in acelasi timp este si accesibil, are o serie de functii atat pentru sanatate, cat si pentru antrenamente. Are senzori ce pot sa urmareasca ritm cardiac, somnul si altele. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest tracker de fitness, ramai cu ochii pe randurile de mai jos unde il voi descrie.

Fitbit Inspire 2 se gaseste la un pret de 80 de dolari. Ceasul este capabil sa numere pasii, distanta parcursa, caloriile consumate si multe altele. Ceasul poate sa detecteze actitatile pe care le-ai facut in timpul zilei, precum inot, mers cu bicicleta, mers pe jos si alte 20 de activitati. Are un accelerometru, dar nu are GPS incorporat. Din aplicatie se pot seta 6 comenzi rapide, iar atunci cand vei seta una, ceasul va incepe sa emita date, precum ritmul cardiac din timpul acelor activitati, numarul de repetari, poate chiar sa inregistreze intreaga sesiune. Ecranul sau mic poate sa faca mai dificila vizualizarea unui traseu, a unei harti, a unui grafic de timp si altele. 

El va emite mereu alte si te va motiva si incuraja regulat sa faci miscare sau sa atingi anumite obiective. Pe langa acestea, poate sa indice si alte date, precum un indice prea ridicat al cofeinei, ceea ce creste ritmul cardiac. Ceasul poate sa imparta somnul in 2 etape pentru a afisa date mai concrete si sa poata sa ofere un scor mai exact cu privire la calitatea somnului. 

Fitbit Inspire 2 are un design placut, este usor, cantareste 20 de grame, elegant, cureaua este moale. 

Ceasul va emite notificari si in acelasi timp va indica daca preluarea acelui apel va intrerupe sesiunea de antrenamente. Ceasul nu poate sa redea muzica si nu are nici suport pentru Fitbit Pay. 

Ceasul nu analiza atat de precis ritmul cardiac, la fel ca alte trackere de fitness de altfel. El este destinat mai mult pentru urmarirea antrenamentelor generale si nu va tine cont de antrenamentele foarte scurt. De asemenea, nu este potrivit pentru inot.

Durata de viata a bateriei este destul de buna, astfel ca va putea rezista pana la 10 zile la o singura incarcare. 

Daca vrei sa ai acces la mai multe antrenamente, abonamentul Fitbit Premium ofera mai multe antrenamente si programe de fitness.

Acestea fiind spuse, Fitbit Inspire 2 este un tracker bun si ieftin de fitness, are o buna durata de viata a bateriei, ofera o serie de antrenamente, urmareste si monitorizeaza multe aspecte de sanatate. Poate ca dimensiunile sal reduse ingreuneaza unele antrenamente, dar el este potrivit si pentru locul de munca.