Cele mai bune laptopuri pentru 2020

Anul 2020 este un an in care un laptop este o necesitate pentru multe persoane, fie pentru munca de acasa, fie pentru scoala online. Pe piata exista foarte multe laptopuri, astfel ca iti va fi mai greu sa alegi unul potrivit, dar pentru a-ti usura aceasta cautarea, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune laptopuri ale anului 2020, asa ca, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Asus ZenBook 13 costa 1,000 de dolari, are un ecran de 1,3 inci, este un laptop mic si usor, are o durata foarte buna de viata a bateriei, rezista pana la 12 ore si este disponibil cu procesoare de Intel Core de a 10-a sau a 11-a generatie si este potrivit pentru sarcini zilnice pentru scoala sau birou.

HP Envy x360 13 costa 900 de dolari este potrivit pentru scoala, este usor, are 1,3 kg si are o durata buna de viata a bateriei. Exista 2 versiuni, una cu procesoare AMD Ryzen 5-4500U sau Intel Core de a 11-a generatie.

Apple MacBook Pro de 16 inci costa 2.099 de dolari si ofera performante foarte bune, are un ecran cu o rezolutie foarte buna, iar tastatura este in stil foarfeca, fiind mult mai buna decat cea in stil fluture.

Microsoft Surface 7 costa 699 de dolari si este un laptop foarte bun de tipul 2 in 1. Este alimentat de un procesor Intel Core de a 10-a generatie, are Wi-Fi 6, iar durata de viata a bateriei este foarte buna.

Apple MacBook Air costa 1,000 de dolari si este un model foarte bun, chiar daca acest model este alimentat de procesoarele Intel. Are performante foarte bune si o buna durata de viata a bateriei.

Acer Swift 3 costa 600 de dolari si este potrivit pentru activitati mai simple, e-mail, procesare text si este dotat cu procesoarele AMD Ryzen 5 sau Ryzen 7. Tastatura are iluminare din spate, un cititor de amprente si este foarte usor. 

Dell G5 15 costa 900 de dolari si este potrivit pentru jocuri. Are o constructie foarte buna si un design special si este dotat cu procesorul AMD Ryzen 5-4600H.

Dell Latitude 9510 este dotat cu un procesor Intel Core i7, are un ecran de 15 inci, durata de viata a bateriei este de peste 20 de ore si are optiuni pentru confidentialitate si securitate.

Lenovo Yoga 7i costa 650 de dolari, este un laptop 2 in 1, are un design premium, tastatura este confortabila, touchpad-ul este precis, are un obturator pentru camera web si o lunga durata de viata a bateriei.

Prin urmare, daca ai nevoie de un laptop doar ca nu sti cum sa il alegi pe cel potrivit pentru tine, modelel anterioare sunt unele dintre cele mai bune pentru 2020.