Huse pentru Iphone 12 si 12 Pro

Daca ai o husa pentru Iphone 11 si ti-ai cumparat un Iphone 12 sau 12 Pro sau intentionezi sa iti cumperi, trebuie sa stii ca aceste telefoane au cateva elemente de design schimbate, iar husele de la Iphone 11 nu se vor potrivi la acestea. Seria Iphone 12 are colturile mai patrate, pe care le-a avut si seria Iphone 5. Husele de la Iphone 12 si 12 Pro sunt identice, pentru ca au aceeasi dimensiune si acelasi desgin. Daca ai nevoie de o husa pentru unul dintre cele 2 telefoane, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde voi prezenta unele dintre cele mai bune huse. 

Husele de la Speck costa 45 de dolari, are o serie de modele, simple sau colorate, iar toate husele au o protectie buna in cazul cazaturilor telefonului de la inaltimi mai mari, au protectie antimicrobiana. Compania ofera o reducere de 30% la prima comanda de pe site. 

Husa Clckr costa 30 de dolari, iar aceasta are un picior, un suport pentru telefon pentru a sta pe verticala. Aceasta husa vine si cu acel suport pentru husa si se gaseste pe negru si albastru, doar ca momentan este disponibila doar pe negru. Are marginile ridicate pentru protectia ecranului. Cu aceasta husa se poate folosi si incarcarea wireless. 

Spigen Ultra Hybrid costa 12 dolari, este o husa ieftina, iar husele acestea sunt transparente, dar cu margini colorate si ofera o protectie decenta. Daca ai nevoie de o protectie mai mare si vrei sa fie mai ieftina husa, poti opta pentru Spigen Tough Armour care costa 17 dolari. Pentru ca este i husa transparente, in timp se va ingalbeni. 

Husele subtiri de la Otterbox costa 50 de dolari, au o protectie mare si compania are huse pentru toate seria Iphone 12. Husele au marginile mai ridicate pentru protectia ecranului. Compania ofera o reducere la prima achizitie de pe site. 

Husa Apple cu MagSafe costa 49 de dolari. Tehnologia MagSafe presupune atasarea accesoriilor pe spatele telefonului, dar pentru ca tehnologia sa functioneze este necesara o husa mai subtire, dar husele de la Apple au deja incorporati acei magneti. Husa lasa libera partea de jos, ceea ce poate prezenta un pericol, dar se poate opta pentru husa Clea care are un inel magnetic.

X-Doira Raptic costa 30 de dolari si este disponibila in mai multe modele. Este o husa mai groasa, are marginile ridicate, are protectie antimicrobiana, ceea ce face ca telefonul sa nu pateasca nimic daca este scapat de la inaltimi mai mari. 

Husele de la BodyGuarz costa 45 de dolari si sunt huse foarte elegante. Se gasesc in mai multe modele si protectia este foarte mare. 

Husele inteligente sunt cele care au si buzunare pentru carduri si bani si costa 25 de dolari. Sunt disponibile in multe modele.