Reduceri pentru MacBook

Daca voiai sa iti cumperi un MacBook dar ti se parea ca este prea scump si nu voiai sa cheltuiesti chiar atat de multi bani, ei bine trebuie sa iti dau o veste buna, sunt reduceri la cateva modele de MacBook-uri si poti sa intri pe site-uri si sa profiti de aceste oferte in cazul in care ai nevoie de un laptop nou si vrei neaparat sa iti cumperi un MacBook de la Apple. 

Versiunea 2020 a MacBook Air Pro de 16 inci are introdusa pentru prima oara Magic Keyboard. In plus, are procesor Intel de a 10-a generatie, un nou trackpad Force Touch si 256GB spatiu de stocare. Modelul anterior are un procesor Intel i5 dual-core de a8-a generatie. Modelul nou are un cip i3 dual-core de-a 10-a generatie Intel, iar actualizarea la Core i5 va costa cu 100 de dolari mai mult. Camerele raman cu aceea specificatii, nu tocmai bune de 720p. 

Acum se incearca sa se vanda aproape toate MacBook-urile Air mai vechi. Pe Amazon are un model de MacBook Air 2017 pentru 750 de dolari. Este de remarcat faptul ca Apple Store ofera o reducere educationala stundetilor, iar reducerea consta in cateva sute de dolari. Mai jos voi mentiona cateva dintre modele cu reducere de MacBook Air. 

2020 MacBook Air (256GB SSD) costa 949 de dolari si are o reducere de 50 de dolari. Acest model era destul de scump pentru un student dar acum poate este mai accesibil pentru el, dar si pentru alte persoane. Cu reducerea educationala pentru studenti, pretul poate ajunge la 899 de dolari. 

2019 13-inch MacBook Air costa cu 200 de dolari mai putini decat generatia anterioara de MacBook Air lansata la mijlocul anului 2019. Este dotat cu un procesor Intel Core i5, este mai vechi doar mai bun decat Core i3. Acest model are 128GB spatiu de stocare si are tastatura de tip fluture. 

2019 13-inch MacBook Pro are o reducere de 20 de dolari si este singurul la reducere care are aceea tastatura de tip fluture neplacuta si are o memorie de stocare de 128GB. 

2019 16-inch MacBook Pro acesta are un ecran mai mare, o rezolutie mai buna, actualizari de procesor, GPU, RAM, spatiu de stocare de 512 GB si o tastatura imbunatatita si poti economisi 185 de dolari daca il cumperi acum. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi in aceasta perioada un laptop si ti-ai dorit mereu un MacBook acum este ocazia perfecta sa beneficiezi de cateva modele bune, de calitate si acum la un pret redus. Daca esti student si ai nevoie de un laptop si pentru tine este ocazia ideala sa iti cumperi un MacBook pentru ca vei avea o reducere mai mare, pe langa reducerea deja stabilita.